Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #repost

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


PikFu Recommendation:

Use #repost to get seen now

18.8
average comments
421.2M
hashtag reach
539.2
average likes

Best hashtags for #repost

#repost
#style
#beauty
#healthy
#sunset
#pink
#cute
#cat
#life
#lifestyle
#dogsofinstagram
#photography
#design
#instagood
#instagram
#me
#selfie
#igers
#friends
#bestoftheday
#blackandwhite
#amazing
#likeforfollow
#beautiful
#follow4follow
#inspiration
#cool
Posts using this hashtag
421,213,785

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 20 hashtags used with #repost

Percentage of hashtags used with #repost on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, repost hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram repost hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top repost hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for repost to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram repost hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for repost, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


repost instagram hashtag profile picture

#repost photos & videos

421,213,785 Instagram Posts using #repost hashtag

Top repost Posts

HashTag and Follow @Nights_DreamWorld for a chance to be featured 📷📷#nights_dreamworld 📷📷
-----------------------------------------
✨CONGRATS!! 📷📷 FEATURED ARTIST - @ryanstell ✨ Head over and check out their amazing gallery! 👈🏼👆🏼 ----------------------------------------- ✨Chosen by: @missjessbess ✨
-----------------------------------------
💥Also check out our main feature page @DreamWorldImages 💥#DreamWorldImages ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
・・ #Repost @ryanstell
#dw_ryanstell
・・・
This is a creative composite image taken a few months back at Joshua Tree. Milky Way season is about to start up again and there are so many new places I want to explore. The anticipation is killing me 🍼🌌 #joshuatree #longexpoelite #milkyway

HashTag and Follow @Nights_DreamWorld for a chance to be featured 📷📷 #nights_dreamworld 📷📷 ----------------------------------------- ✨CONGRATS!! 📷📷 FEATURED ARTIST - @ryanstell ✨ Head over and check out their amazing gallery! 👈🏼👆🏼 ----------------------------------------- ✨Chosen by: @missjessbess ✨ ----------------------------------------- 💥Also check out our main feature page @DreamWorldImages 💥 #DreamWorldImages ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ ・・ #Repost @ryanstell #dw_ryanstell・・・ This is a creative composite image taken a few months back at Joshua Tree. Milky Way season is about to start up again and there are so many new places I want to explore. The anticipation is killing me 🍼🌌 #joshuatree #longexpoelite #milkyway

#Repost @ayieenergy
• • • • • •
I'm a 125zr user representative, we want the @kingdrag.malaysia in to create a seat kingdrag for the 125zr model, and I hope it works 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@ayieenergy_ •
•
Support siapa yang setuju tu 🙌🏻 kasi change sikit geng asap 🔥
•
#125zrmalaysia #kroni125zr #retorix #yamaha125zr #watlexwatpeach #kakylepaktown #kapcaimalaya #kapcaijahat #matrempit #budakvideoofficial #jenterapejuang #rempitselamanya #kroniyamaha #jiwamoto #kakirayau #125zrmalaysia #kroni125official_ #paiponn🔛💨 #jiwapermotoran #matmoto #125familia #kroni125zrmalaysia #peluruhighway #highwaykapcai #duniakapcai_ #kakiflyduaroda #gengasap

#Repost @ayieenergy • • • • • • I'm a 125zr user representative, we want the @kingdrag .malaysia in to create a seat kingdrag for the 125zr model, and I hope it works 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @ayieenergy_ • • Support siapa yang setuju tu 🙌🏻 kasi change sikit geng asap 🔥 • #125zrmalaysia #kroni125zr #retorix #yamaha125zr #watlexwatpeach #kakylepaktown #kapcaimalaya #kapcaijahat #matrempit #budakvideoofficial #jenterapejuang #rempitselamanya #kroniyamaha #jiwamoto #kakirayau #125zrmalaysia #kroni125official_ #paiponn🔛💨 #jiwapermotoran #matmoto #125familia #kroni125zrmalaysia #peluruhighway #highwaykapcai #duniakapcai_ #kakiflyduaroda #gengasap

Hari Rabu yang Berkabut💯🌿💨🇯🇵
•
🏍: #ninja250
•
📷: @mhm_joan x @sandiagsfian
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Repost ? Follow & Tag !
➡️ @under250indo ➡️ #under250indo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#aprilia #rsv4 #rsv4rf #rsv4rf1100 #honda #motorcycle #bike #motogp #kawasaki #ninja #zx10r #zx6r #ninja250 #japan #cbr #cbr1000rr #cbr600rr #suzuki #gsxr #mvagusta #ducati #yamaha #morning #morningride #repost

Hari Rabu yang Berkabut💯🌿💨🇯🇵 • 🏍: #ninja250• 📷: @mhm_joan x @sandiagsfian ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Repost ? Follow & Tag ! ➡️ @under250indo ➡️ #under250indo➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #aprilia #rsv4 #rsv4rf #rsv4rf1100 #honda #motorcycle #bike #motogp #kawasaki #ninja #zx10r #zx6r #ninja250 #japan #cbr #cbr1000rr #cbr600rr #suzuki #gsxr #mvagusta #ducati #yamaha #morning #morningride #repost

dimulai MasyaAllah Tabarakallah🌿
kali ini mengganti seprey kamar tidur dengan motif hijau supaya terlihat segar dimata, biar terus semangat jalankn aktifitas super padat 💕 .
#repost @haanhani
.
.
Follow: @dekorasikamartidur
Follow: @dekorasikamartidur
Follow: @dekorasikamartidur .
.
.
Gunakan hastag: #dekorasikamartidur ya biar kita #repost postingan kamar tidurmu 💕
.
.
.
Follow Partner kami: @dekorasidapur
Follow Partner kami: @dekorasidapur
.
Follow Partner kami: @dekorasiruangtamu
Follow Partner kami: @dekorasiruangtamu
.
.
.
#dekorasikamartidur #inspirasikamar #kamarcantik #kamartiduranak #ruangtidur #kamarshabby #kamartidurminimalis #ruangtamushabby #interiorrumahcantik #inspirasirumah #dekorasishabby #kamaridaman #kamartidur #desainkamartidur #interiorkamar #tempattidurtingkat #kamarminimalis #rumahidaman

dimulai MasyaAllah Tabarakallah🌿 kali ini mengganti seprey kamar tidur dengan motif hijau supaya terlihat segar dimata, biar terus semangat jalankn aktifitas super padat 💕 . #repost @haanhani . . Follow: @dekorasikamartidur Follow: @dekorasikamartidur Follow: @dekorasikamartidur . . . Gunakan hastag: #dekorasikamartidur ya biar kita #repost postingan kamar tidurmu 💕 . . . Follow Partner kami: @dekorasidapur Follow Partner kami: @dekorasidapur . Follow Partner kami: @dekorasiruangtamu Follow Partner kami: @dekorasiruangtamu . . . #dekorasikamartidur #inspirasikamar #kamarcantik #kamartiduranak #ruangtidur #kamarshabby #kamartidurminimalis #ruangtamushabby #interiorrumahcantik #inspirasirumah #dekorasishabby #kamaridaman #kamartidur #desainkamartidur #interiorkamar #tempattidurtingkat #kamarminimalis #rumahidaman

#Repost @_nurfitrisry
• • • • • •
✊🆔💯
@smkn1cikarangpusat_official #putihabu_best #cikarang #stm #elektro ##hutri74 #lfl💛 .
.
Mari Di Like, Like itu gratis ngga ada ruginya!!
Tunggu Apalagi, Ayo tunjukan Foto Putih Abu Best mu👍 Like For Like
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Ketentuan dan syarat Repost :
☑Follow
☑Tandai
☑Hastag #putihabu_best
☑Resolusi Foto HD
☑Menggunakan seragam
☑Spam Like
☑Tambahkan Lokasi
☑Akun jangan diprivate
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎓Jadilah Seorang Pelajar Yang Jujur dan Sopan Terhadap Guru dan Orang Tua🎓
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Adapula Akun berikut
✅Facebook Halaman : Putih Abu Best
✅YouTube : Putih Abu Best
✅Twitter : @putihabu_best
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
My Partner You Follow
@PutihAbuhits_id ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Hal berikut Putih Abu Best juga membuka : 🔰PAID PROMOTE dan MEDIA PARTNER🔰
〽DM 〽Email : putihabubest@gmail.com
〽WhatsApp : 085770685048
➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗
#LikeforLike‌#SMAhits#SMAgaul#SMKhits#SMK#Indonesia#instagram#putihabu_best##LikeforLike#putihabuhits #pelajarhits #pelajarkekinian #masasma #masasmk

#Repost @_nurfitrisry • • • • • • ✊🆔💯 @smkn1cikarangpusat_official #putihabu_best #cikarang #stm #elektro # #hutri74 #lfl💛 . . Mari Di Like, Like itu gratis ngga ada ruginya!! Tunggu Apalagi, Ayo tunjukan Foto Putih Abu Best mu👍 Like For Like ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ketentuan dan syarat Repost : ☑Follow ☑Tandai ☑Hastag #putihabu_best☑Resolusi Foto HD ☑Menggunakan seragam ☑Spam Like ☑Tambahkan Lokasi ☑Akun jangan diprivate ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🎓Jadilah Seorang Pelajar Yang Jujur dan Sopan Terhadap Guru dan Orang Tua🎓 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Adapula Akun berikut ✅Facebook Halaman : Putih Abu Best ✅YouTube : Putih Abu Best ✅Twitter : @putihabu_best ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ My Partner You Follow @PutihAbuhits_id ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Hal berikut Putih Abu Best juga membuka : 🔰PAID PROMOTE dan MEDIA PARTNER🔰 〽DM 〽Email : putihabubest @gmail .com 〽WhatsApp : 085770685048 ➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗ #LikeforLike#SMAhits #SMAgaul #SMKhits #SMK #Indonesia #instagram #putihabu_best# #LikeforLike #putihabuhits #pelajarhits #pelajarkekinian #masasma #masasmk

MORNING VIBES ❤️#Repost @goa_darling⁣⁣
• • • • •⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣
(📸 By : @gofashionfoodtravel )
Like us on Facebook at www.facebook.com/goa_darling⁣⁣
⁣⁣⁣
⬇️ ⁣⁣⁣⁣
⬇️ ⁣⁣⁣⁣
⬇️ ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Tag your friend with whom you wanna go on a beautiful trip to this place..⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⬇️ ⁣⁣⁣⁣
⬇️ ⁣⁣⁣⁣
⬇️ ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Location - panjim ,Goa✔️
Follow - @goa_darling ✔️⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Tag us @goa_darling in your adventure picture and get feature..⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
___________________________________⁣⁣
⁣#goa_darling #goa_diaries #goa_vibes #goaindia #palmtree #destination #seashore #palmtree #goachurch #pickmygoapic #goabeach #panjim #couplegoalgoa #goalove #panjim #arambolgoa #placeinindia #southgoa #lovegoa #southgoa #goanlife #travelblogger #delhibloggers #foodblogger #girltravelling

MORNING VIBES ❤️ #Repost @goa_darling ⁣⁣ • • • • •⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣ (📸 By : @gofashionfoodtravel ) Like us on Facebook at www.facebook.com/goa_darling⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⬇️ ⁣⁣⁣⁣ ⬇️ ⁣⁣⁣⁣ ⬇️ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Tag your friend with whom you wanna go on a beautiful trip to this place..⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⬇️ ⁣⁣⁣⁣ ⬇️ ⁣⁣⁣⁣ ⬇️ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Location - panjim ,Goa✔️ Follow - @goa_darling ✔️⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Tag us @goa_darling in your adventure picture and get feature..⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ ___________________________________⁣⁣ ⁣ #goa_darling #goa_diaries #goa_vibes #goaindia #palmtree #destination #seashore #palmtree #goachurch #pickmygoapic #goabeach #panjim #couplegoalgoa #goalove #panjim #arambolgoa #placeinindia #southgoa #lovegoa #southgoa #goanlife #travelblogger #delhibloggers #foodblogger #girltravelling

Latest repost Posts

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum sahabat ig ku 🙂🙂
Mohon luangkan waktu sejenak untuk melihat sahabat kita yg ada di kalimantan tengah... hutan di kalimantan tengah sedang di rusak oleh para pencari kayu bajakah yg sedang viral 😖😖😖 mereka menebang seenaknya tanpa memikirkan dampaknya 😭😭 semoga pemerintah lebih tegas lagi dalam menyikapinya 🙏🙏🙏 Dan teruntuk bunda @nandaafifahcollection terimakasih sudah membuat GA yg sangat bermanfaat ini semoga rejeki bunda @nandaafifahcollection selalu lancar selalu berkah,sehat wal afiat amin ya mujibasailiin 🙏🙏saya pribadi ikut prihatin atas apa yg terjadi disana semoga ada tindakan tegas untuk para pelaku 😖😖 MARI KITA JAGA HUTAN KALTENG DENGAN TIDAK MENEBANG SEMBARANGAN 😊😊 SAVE KAYU BAJAKAH 🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
#Repost @nandaafifahcollection (@get_repost)
・・・
Sediiiiiiihhhh liatnya... MIRIS!!!!!!! Mohon kepada Abang2, Amang2, Julak2 semuanya... STOP buat berburu kayu BAJAKAH... klo mau dijadikan MATA PENCAHARIAN silahkan bikin KEBUN KAYU BAJAKAH sendiri... jangan gegara VIRAL semuanya pada berburu ditebang sembarangan trus klo PUNAH gmn??? Tolong lebih bijak... jangan jadi BARBAR... saya ini jg seorang pedagang tp liat yg kayak begini JIWA LINGKUNGAN saya terkoyak... 😭😭😭😭😭 Klo mau dijadikan mata pencaharian pelajari dulu gmn cara tanam itu kayu, dilestarikan, dibudidayakan jangan maen tebang2 aja, trus tanam tuh sebanyak2 dilahan masing2, bikin tuh jadi kebun kayu bajakah sendiri... klo sdh kya gitu terserah mau dijual mau diapain terserah karna itu sdh jadi hak masing2...!!! Jadi Mohon Bijaklah dalam berdagang... Sayangilah Hutan kita... karna selagi kita hidup di Dunia ini Hutan akan menjadi Jantung dan Nafas kita... dan Sayangilah Kayu Bajakah jadikan sebagai Aset kita yg harus di jaga ... 🙏🙏🙏
'TANAM KEMBALI BUKAN TEBANG KEMBALI'
#savekayubajakah #lindungikayubajakah #savehutankalimantan #lindungihutan #lindungihutankalimantan #nandaafifahcollection

Bismillahirrohmanirrohim Assalamualaikum sahabat ig ku 🙂🙂 Mohon luangkan waktu sejenak untuk melihat sahabat kita yg ada di kalimantan tengah... hutan di kalimantan tengah sedang di rusak oleh para pencari kayu bajakah yg sedang viral 😖😖😖 mereka menebang seenaknya tanpa memikirkan dampaknya 😭😭 semoga pemerintah lebih tegas lagi dalam menyikapinya 🙏🙏🙏 Dan teruntuk bunda @nandaafifahcollection terimakasih sudah membuat GA yg sangat bermanfaat ini semoga rejeki bunda @nandaafifahcollection selalu lancar selalu berkah,sehat wal afiat amin ya mujibasailiin 🙏🙏saya pribadi ikut prihatin atas apa yg terjadi disana semoga ada tindakan tegas untuk para pelaku 😖😖 MARI KITA JAGA HUTAN KALTENG DENGAN TIDAK MENEBANG SEMBARANGAN 😊😊 SAVE KAYU BAJAKAH 🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳 #Repost @nandaafifahcollection ( @get_repost ) ・・・ Sediiiiiiihhhh liatnya... MIRIS!!!!!!! Mohon kepada Abang2, Amang2, Julak2 semuanya... STOP buat berburu kayu BAJAKAH... klo mau dijadikan MATA PENCAHARIAN silahkan bikin KEBUN KAYU BAJAKAH sendiri... jangan gegara VIRAL semuanya pada berburu ditebang sembarangan trus klo PUNAH gmn??? Tolong lebih bijak... jangan jadi BARBAR... saya ini jg seorang pedagang tp liat yg kayak begini JIWA LINGKUNGAN saya terkoyak... 😭😭😭😭😭 Klo mau dijadikan mata pencaharian pelajari dulu gmn cara tanam itu kayu, dilestarikan, dibudidayakan jangan maen tebang2 aja, trus tanam tuh sebanyak2 dilahan masing2, bikin tuh jadi kebun kayu bajakah sendiri... klo sdh kya gitu terserah mau dijual mau diapain terserah karna itu sdh jadi hak masing2...!!! Jadi Mohon Bijaklah dalam berdagang... Sayangilah Hutan kita... karna selagi kita hidup di Dunia ini Hutan akan menjadi Jantung dan Nafas kita... dan Sayangilah Kayu Bajakah jadikan sebagai Aset kita yg harus di jaga ... 🙏🙏🙏 'TANAM KEMBALI BUKAN TEBANG KEMBALI' #savekayubajakah #lindungikayubajakah #savehutankalimantan #lindungihutan #lindungihutankalimantan #nandaafifahcollection

Incrível como nosso organismo é perfeito.
Leite da esquerda, é o leite retirado em um dia comum, em que a bebê estava bem.
Agora o leite da direita foi retirado um dia depois apenas, mas a diferença é que a filha estava resfriada e olha só a surpresa👆🏻
O primeiro leite tem coloração normal, esbranquiçada, enquanto o leite do dia em que sua filha estava doentinha possui uma coloração completamente diferente, bem mais amarelada e densa.
A explicação podemos encontrar em um artigo que li que confirma que o leite materno muda para se adequar as necessidades do bebê.
Mas como isso é possível?
Eles explicam que quando o bebê mama, ele cria um vácuo através do qual a saliva do bebê entra no mamilo da mãe e os receptores das glândulas mamárias reconhecem os vírus e bactérias encontradas na saliva do bebê e se identificam algo de 'errado' ( alguma doença, gripe ou lutando contra infecção) o corpo da mãe muda a composição imunológica do leite, adequando ao bebê, produzindo anticorpos específicos para combater o dodóizinho.
Não desistam de amamentar mamães, a amamentação vai além do acalento, amor e das calorias.
Ela pode curar também!!! -Mallory Smothers
#Repost
#amamentação #amamentar #aleitamentomaterno #importanciadaamamentação

Incrível como nosso organismo é perfeito. Leite da esquerda, é o leite retirado em um dia comum, em que a bebê estava bem. Agora o leite da direita foi retirado um dia depois apenas, mas a diferença é que a filha estava resfriada e olha só a surpresa👆🏻 O primeiro leite tem coloração normal, esbranquiçada, enquanto o leite do dia em que sua filha estava doentinha possui uma coloração completamente diferente, bem mais amarelada e densa. A explicação podemos encontrar em um artigo que li que confirma que o leite materno muda para se adequar as necessidades do bebê. Mas como isso é possível? Eles explicam que quando o bebê mama, ele cria um vácuo através do qual a saliva do bebê entra no mamilo da mãe e os receptores das glândulas mamárias reconhecem os vírus e bactérias encontradas na saliva do bebê e se identificam algo de 'errado' ( alguma doença, gripe ou lutando contra infecção) o corpo da mãe muda a composição imunológica do leite, adequando ao bebê, produzindo anticorpos específicos para combater o dodóizinho. Não desistam de amamentar mamães, a amamentação vai além do acalento, amor e das calorias. Ela pode curar também!!! -Mallory Smothers #Repost #amamentação #amamentar #aleitamentomaterno #importanciadaamamentação

#Repost @tryitart
• • • • •
“A bad day with coffee is better than a good day without it” — unknown
☕️
“Coffee Break” by German artist, Karin Goeppert, is an elegant mixed media work in the main colours of black and white with some orange and touches of red and orange.
☕️
Goeppert: “I saw this headline 'The Great Genius' in a newspaper while having a cup of coffee and I had the idea of creating a painting with this cut-out as a collage piece and some cups. So I used it - kind of tongue in cheek. I really enjoyed the process of creating this work.”
☕️
Available online and soon also at our gallery in Bragg Creek. Send us a message when interested. ☕️
.
.
.
.
.
@karingoeppertartist #coffee #coffeebreak☕️ #coffeeart #coffeearts #coffeecorner #artforyouroffice #tryitart #germanartist #karingoeppert #lovemycoffee #areyouawake #startyourdayright #morningcoffee☕️

#Repost @tryitart • • • • • “A bad day with coffee is better than a good day without it” — unknown ☕️ “Coffee Break” by German artist, Karin Goeppert, is an elegant mixed media work in the main colours of black and white with some orange and touches of red and orange. ☕️ Goeppert: “I saw this headline 'The Great Genius' in a newspaper while having a cup of coffee and I had the idea of creating a painting with this cut-out as a collage piece and some cups. So I used it - kind of tongue in cheek. I really enjoyed the process of creating this work.”
☕️ Available online and soon also at our gallery in Bragg Creek. Send us a message when interested. ☕️ . . . . . @karingoeppertartist #coffee #coffeebreak☕️ #coffeeart #coffeearts #coffeecorner #artforyouroffice #tryitart #germanartist #karingoeppert #lovemycoffee #areyouawake #startyourdayright #morningcoffee☕️

#Repost @lambesatire
• • • • •
💥🇮🇩 Jokowi dikenal sering memberikan pernyataan yang berbeda-beda, kalau bukan malah menyangkalnya.
Misalnya, dulu Jokowi berkata lantang di depan umum bahwa agama dan politik harus dipisahkan benar-benar, dan tak lama kemudian ini disangkalnya.
Jokowi juga pernah berkata di depan umum, berjanji bahwa harga BBM tidak akan dinaikkan, harus stop impor bahan makanan, stop hutang negara, akan menjadi Gubernur DKI selama 5 tahun, membuat Pertamina mengungguli Petronas, membeli kembali Indosat, ekonomi akan meroket, membuat 10 juta lapangan pekerjaan baru, tarif listrik tidak akan naik, (kangen didemo) semua pendemo akan diterima Jokowi bahkan diberi makan-minum, guru honorer akan diangkat menjadi guru tetap, dll.; yang pada kenyataannya kemudian, justru kebalikannya lah yang malah terjadi di masa rezim Jokowi. ❗Terkini, adalah sebagaimana di gambar bawah ini. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✅ Renungan:
Dari Abu Hurairoh rodhiyollohu ‘anhu, bahwasannya Rosululloh shollollohu ‘alaihi wa sallam bersabda:
آيَةُ الْمُنَافِقِ ثَلَاث إِذَا حَدَّثَ كَذَبَ، وَ إِذَا وَعَدَ أَخْلَفَ، وَ إِذَا اؤْتُمِنَ خَانَ “Tanda orang munafik itu tiga: (1) apabila ia berucap, berdusta, (2) jika membuat janji, berdusta, dan (3) jika dipercayai, mengkhianati.” (HR Al-Bukhori, Kitab Iman, Bab Tanda-tanda Orang Munafik, no. 33 dan Muslim, Kitab Iman, Bab Penjelasan Sifat-Sifat Orang Munafik, no. 59). Menurut riwayat lain:
وِ إِنْ صَامَ وَ صَلَّى وَ زَعَمَ أَنُّه مُسْلِمٍ “Dan apabila ia mengerjakan puasa dan sholat, ia menyangka bahwa dirinya seorang muslim.” (HR Muslim, Kitab Iman, Bab Penjelasan Sifat-Sifat Orang Munafik, no. 59).

#Repost @lambesatire • • • • • 💥🇮🇩 Jokowi dikenal sering memberikan pernyataan yang berbeda-beda, kalau bukan malah menyangkalnya. Misalnya, dulu Jokowi berkata lantang di depan umum bahwa agama dan politik harus dipisahkan benar-benar, dan tak lama kemudian ini disangkalnya. Jokowi juga pernah berkata di depan umum, berjanji bahwa harga BBM tidak akan dinaikkan, harus stop impor bahan makanan, stop hutang negara, akan menjadi Gubernur DKI selama 5 tahun, membuat Pertamina mengungguli Petronas, membeli kembali Indosat, ekonomi akan meroket, membuat 10 juta lapangan pekerjaan baru, tarif listrik tidak akan naik, (kangen didemo) semua pendemo akan diterima Jokowi bahkan diberi makan-minum, guru honorer akan diangkat menjadi guru tetap, dll.; yang pada kenyataannya kemudian, justru kebalikannya lah yang malah terjadi di masa rezim Jokowi. ❗Terkini, adalah sebagaimana di gambar bawah ini. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✅ Renungan: Dari Abu Hurairoh rodhiyollohu ‘anhu, bahwasannya Rosululloh shollollohu ‘alaihi wa sallam bersabda: آيَةُ الْمُنَافِقِ ثَلَاث إِذَا حَدَّثَ كَذَبَ، وَ إِذَا وَعَدَ أَخْلَفَ، وَ إِذَا اؤْتُمِنَ خَانَ “Tanda orang munafik itu tiga: (1) apabila ia berucap, berdusta, (2) jika membuat janji, berdusta, dan (3) jika dipercayai, mengkhianati.” (HR Al-Bukhori, Kitab Iman, Bab Tanda-tanda Orang Munafik, no. 33 dan Muslim, Kitab Iman, Bab Penjelasan Sifat-Sifat Orang Munafik, no. 59). Menurut riwayat lain: وِ إِنْ صَامَ وَ صَلَّى وَ زَعَمَ أَنُّه مُسْلِمٍ “Dan apabila ia mengerjakan puasa dan sholat, ia menyangka bahwa dirinya seorang muslim.” (HR Muslim, Kitab Iman, Bab Penjelasan Sifat-Sifat Orang Munafik, no. 59).

#Repost @co.ty.pleciesz (@get_repost)
・・・
Tak umiem trzymać język za zębami, że już wygadałam się prawie każdemu, ale tak się ogrooooomnie cieszę! Będzie sklep i to już niedługo 🥳 Wiele razy o to pytałyście i wiele razy nad tym myślałam. Wiele razy już się nawet decydowałam, ale zawsze były wątpliwości, czy sobie poradzę. Teraz próbuję i mam nadzieję, że będzie pięknie 💛
•
•
•
#macrame #macramecommunity #diy #homedecor #naturalhome #bohostyle #scandiboho #macramemakers #makrama #recznierobione #rekodzielo #handmade #decor #macramé #fiberart #fiberartist #dekoracjedomu #wystrójwnętrz

#Repost @co .ty.pleciesz ( @get_repost ) ・・・ Tak umiem trzymać język za zębami, że już wygadałam się prawie każdemu, ale tak się ogrooooomnie cieszę! Będzie sklep i to już niedługo 🥳 Wiele razy o to pytałyście i wiele razy nad tym myślałam. Wiele razy już się nawet decydowałam, ale zawsze były wątpliwości, czy sobie poradzę. Teraz próbuję i mam nadzieję, że będzie pięknie 💛 • • • #macrame #macramecommunity #diy #homedecor #naturalhome #bohostyle #scandiboho #macramemakers #makrama #recznierobione #rekodzielo #handmade #decor #macramé #fiberart #fiberartist #dekoracjedomu #wystrójwnętrz

Extremely talented with crazy moves @piyush_bhagat
#Repost @piyush_bhagat New Dance Video on this “Old is Gold”🔥
Super Song !! Dil Mera (One Night ) by @jaysean
@shaziasamji @ujwalgupta_ @prashanthnysharma @riteishd

Extremely talented with crazy moves @piyush_bhagat #Repost @piyush_bhagat New Dance Video on this “Old is Gold”🔥 Super Song !! Dil Mera (One Night ) by @jaysean @shaziasamji @ujwalgupta_ @prashanthnysharma @riteishd

ꜰʀᴏᴍ : @ahmaddnii_
Loveyou❤
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔊 ▶Open Paid Promote DM ◀🔊
➖➖Fotomu Mau Di REPOST? ➖➖
🌎FOLLOW dulu @selebgramsma
🌎Dan + TAG & Hastag #selebgramsma
⚫Usahain Foto 📷full HD💯 & Menarik
✨ M O M E N T M O M E N T SMA ✨
⏩Abadikan MOMENT SMAmu DISINI ⏪
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Ramaikan Akun Partner ⬇⬇
🔝@selebgramsukses
🔝@postinganhits
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#selebgramsma #masasma #selebgram #kekinian #kekinianbanget #style #selebgramhits #selebgramindonesia #selebgramhijab #selebgramsukses #selebgramindo #lfl #fff #like4like #followme #likeforlike #likeforfollow #repost #hits

ꜰʀᴏᴍ : @ahmaddnii_ Loveyou❤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔊 ▶Open Paid Promote DM ◀🔊 ➖➖Fotomu Mau Di REPOST? ➖➖ 🌎FOLLOW dulu @selebgramsma 🌎Dan + TAG & Hastag #selebgramsma⚫Usahain Foto 📷full HD💯 & Menarik ✨ M O M E N T M O M E N T SMA ✨ ⏩Abadikan MOMENT SMAmu DISINI ⏪ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ramaikan Akun Partner ⬇⬇ 🔝 @selebgramsukses 🔝 @postinganhits ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #selebgramsma #masasma #selebgram #kekinian #kekinianbanget #style #selebgramhits #selebgramindonesia #selebgramhijab #selebgramsukses #selebgramindo #lfl #fff #like4like #followme #likeforlike #likeforfollow #repost #hits

#Repost @bravosdeleon ・・・
Postales de una tarde lluviosa en Oaxaca. Hoy cerramos serie en La Verde Antequera⚾️🏟

#Repost @bravosdeleon ・・・ Postales de una tarde lluviosa en Oaxaca. Hoy cerramos serie en La Verde Antequera⚾️🏟

BISMILLAH SEMOGA MENANG AMIN🙏😊 #Repost @shopeelook
• • • • • •
REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook
#shopeeid

BISMILLAH SEMOGA MENANG AMIN🙏😊 #Repost @shopeelook • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook #shopeeid

Katteni in Japan is ready for @kallolmohanty
.
.
a biiiiiiiiiiiiiiiiig thanks to @sagesawai San.. 🙏🏼🙏🏼
.
.
.
.
.
#Repost @sagesawai
• • • • •
Ready to go!
.
.
@motoholicworks #motoholicworks #scorpa #japan #trialsbike #trials #trialsmotorcycle #event #ihatovetrial #katteni #japanese #ride

Katteni in Japan is ready for @kallolmohanty . . a biiiiiiiiiiiiiiiiig thanks to @sagesawai San.. 🙏🏼🙏🏼 . . . . . #Repost @sagesawai • • • • • Ready to go! . . @motoholicworks #motoholicworks #scorpa #japan #trialsbike #trials #trialsmotorcycle #event #ihatovetrial #katteni #japanese #ride

@drinkscull is excited to be part of @houseofhealthcentralmarket’s @fieldtoforkkitchen’s offerings on tap!
choose between a glass of Elderflower or Ginger Turmeric while enjoying a snack or in between shopping!
#drinkSCULL #booch #kombuchaontap #houseofhealthcentralmarket #fieldtoforkkitchen #adelaidecentralmarket
#Repost @houseofhealthcentralmarket with @get_repost
・・・
Enjoy a delicious brekky from 7am (tues, thurs, fri, sat) at our brand new cafe @fieldtoforkkitchen 💚 While you're here, check out our on tap @drinkscull cull ginger turmeric and elderflower kombucha, or Slavic fermented brew kvass! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#houseofhealth #cafe #plantbasedcafe #vegancafe #veganbreakfast #plantbasedkitchen #wholefood #coffee #adelaidecentralmarket #vegan #vegansofig #vegantreats #rawtreats #healthy #vegansofadelaide #adelaidecentralmarket #plantbasedfood #plantbased #nomnomnom #foodporn #organic #refinedsugarfree

@drinkscull is excited to be part of @houseofhealthcentralmarket ’s @fieldtoforkkitchen ’s offerings on tap! choose between a glass of Elderflower or Ginger Turmeric while enjoying a snack or in between shopping! #drinkSCULL #booch #kombuchaontap #houseofhealthcentralmarket #fieldtoforkkitchen #adelaidecentralmarket #Repost @houseofhealthcentralmarket with @get_repost ・・・ Enjoy a delicious brekky from 7am (tues, thurs, fri, sat) at our brand new cafe @fieldtoforkkitchen 💚 While you're here, check out our on tap @drinkscull cull ginger turmeric and elderflower kombucha, or Slavic fermented brew kvass! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #houseofhealth #cafe #plantbasedcafe #vegancafe #veganbreakfast #plantbasedkitchen #wholefood #coffee #adelaidecentralmarket #vegan #vegansofig #vegantreats #rawtreats #healthy #vegansofadelaide #adelaidecentralmarket #plantbasedfood #plantbased #nomnomnom #foodporn #organic #refinedsugarfree

Imoet bet 😍. ..
#repost @prince_poetiray

Imoet bet 😍. .. #repost @prince_poetiray

#repost @tabacariahouseshisha
・・・
Carvao @narinebrasil disponível em nossa loja!
Informações whats: (11) 96071-9546
#TABACANA

#repost @tabacariahouseshisha ・・・ Carvao @narinebrasil disponível em nossa loja! Informações whats: (11) 96071-9546 #TABACANA

#Repost @shopeelook
• • • • • •
REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! @cristiano 🥰 #ShopeeAdaRonaldo
Caranya:
1. FOLLOW Instagram @shopee_id @shopeelook
2. LIKE postingan ini
3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo”
4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA
5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus
6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X!
7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id
8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat
Tunggu apa lagi, girls?😍 Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😊💙 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook

#Repost @shopeelook • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! @cristiano 🥰 #ShopeeAdaRonaldoCaranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id @shopeelook 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi, girls?😍 Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😊💙 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook

#repost @vedensky_cks В Веденском РДК прошел конкурс чтецов и вокального мастерства, приуроченный к 68-й годовщине со дня рождения Первого Президента Чеченской Республики, Героя России Ахмат-Хаджи Кадырова.
За участие все дети были награждены грамотами.

#repost @vedensky_cks В Веденском РДК прошел конкурс чтецов и вокального мастерства, приуроченный к 68-й годовщине со дня рождения Первого Президента Чеченской Республики, Героя России Ахмат-Хаджи Кадырова. За участие все дети были награждены грамотами.

#Repost @shopee_id
• • • • • •
REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo
Caranya:
1. FOLLOW Instagram @shopee_id
2. LIKE postingan ini
3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo”
4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA
5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus
6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X!
7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id
8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat
Tunggu apa lagi? Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😄 #ShopeeID99 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay

#Repost @shopee_id • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldoCaranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi? Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😄 #ShopeeID99 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay

#Repost @polhamkids (@get_repost)
・・・
[폴햄키즈 서포터즈 모집]
오늘부터! 폴햄키즈 서포터즈 모집을 시작합니다!
폴햄키즈 제품에 관심이 많으신 분!
폴햄키즈와 함께 즐길 수 있으신분!
폴햄키즈 서포터즈에 지원 부탁드립니다^^
.
자세한 내용은 게시물 이미지를 참고해주세요.
.
※지원 및 문의 사항은 폴햄키즈 공식 인스타 계정 DM으로 부탁드립니다.
※많은 참여 부탁드리며, 소문내기 부탁드려요!!
.
#키즈서포터즈#주니어서포터즈#패션서포터즈#폴햄키즈서포터즈#서포터즈모집
#폴햄키즈#POLHAMKIDS#ootd#키즈모델#키즈화보#주니어화보#초등학생화보#주니어스타일링#키즈스타일#키즈스타일링#키즈패션#주니어모델

#Repost @polhamkids ( @get_repost ) ・・・ [폴햄키즈 서포터즈 모집] 오늘부터! 폴햄키즈 서포터즈 모집을 시작합니다! 폴햄키즈 제품에 관심이 많으신 분! 폴햄키즈와 함께 즐길 수 있으신분! 폴햄키즈 서포터즈에 지원 부탁드립니다^^ . 자세한 내용은 게시물 이미지를 참고해주세요. . ※지원 및 문의 사항은 폴햄키즈 공식 인스타 계정 DM으로 부탁드립니다. ※많은 참여 부탁드리며, 소문내기 부탁드려요!! . #키즈서포터즈 #주니어서포터즈 #패션서포터즈 #폴햄키즈서포터즈 #서포터즈모집 #폴햄키즈 #POLHAMKIDS #ootd #키즈모델 #키즈화보 #주니어화보 #초등학생화보 #주니어스타일링 #키즈스타일 #키즈스타일링 #키즈패션 #주니어모델

#repost @pipe_school
・・・
Если ты часто ловишь себя на мысли: 'Работаю-работаю... а денег не хватает!' Тогда тебе на мой курс про себестоимость и ценообразование! Давай вместе разберемся во всех подводных камнях калькулирования и ценообразования!
⠀
Длительность : 1 день, с 10.00 до 15.00+
⠀
На курсе мы:
🔹 разберемся в таких категориях как: оборотный капитал, себестоимость, выручка, доход, цена.
🔹очень подробно рассмотрим какие бывают виды затрат в nail-кабинете, разложим их по полочкам. Затронем даже то, о чем не подозревали.
🔹каждый высчитает себестоимость СВОЕЙ услуги, а так же узнает размер СВОЕЙ зарплаты сегодня.
🔹сориентируемся в тонкостях ценообразования, установим цену на услугу.
🔹поговорим о том, каким должен быть прайс-лист, познакомимся с алгоритмом его составления.
🔹разберем по пунктам факторы влияющие на  успешное процветание кабинета nail-мастера.
🔹а так же затронем такие щепетильные темы:
- как решиться изменить цену;
- как привлекать новых клиентов;
- как оставаться интересным и востребованным;
- как не потерять клиента...
⠀
⬇️Ставь + если хочешь на курс

#repost @pipe_school ・・・ Если ты часто ловишь себя на мысли: 'Работаю-работаю... а денег не хватает!' Тогда тебе на мой курс про себестоимость и ценообразование! Давай вместе разберемся во всех подводных камнях калькулирования и ценообразования! ⠀ Длительность : 1 день, с 10.00 до 15.00+ ⠀ На курсе мы: 🔹 разберемся в таких категориях как: оборотный капитал, себестоимость, выручка, доход, цена. 🔹очень подробно рассмотрим какие бывают виды затрат в nail-кабинете, разложим их по полочкам. Затронем даже то, о чем не подозревали. 🔹каждый высчитает себестоимость СВОЕЙ услуги, а так же узнает размер СВОЕЙ зарплаты сегодня. 🔹сориентируемся в тонкостях ценообразования, установим цену на услугу. 🔹поговорим о том, каким должен быть прайс-лист, познакомимся с алгоритмом его составления. 🔹разберем по пунктам факторы влияющие на  успешное процветание кабинета nail-мастера. 🔹а так же затронем такие щепетильные темы: - как решиться изменить цену; - как привлекать новых клиентов; - как оставаться интересным и востребованным; - как не потерять клиента... ⠀ ⬇️Ставь + если хочешь на курс

.
실제 수술 사례자 @yekooooong 님의
자연주의성형외과 화보촬영 현장!
-
#Repost
짠👏🏻👏🏻 반응 좋았던 이번 촬영은
#자연주의성형외과 화보촬영이었답니다🥰 촬영본 너무 기대된다 두근두근💕
-
성형 정보/원장님 정보/성형관련 질문들은
댓글이나 DM으로 질문 주시면
댓글이나 디엠 주시면 알려드릴게요!☺

. 실제 수술 사례자 @yekooooong 님의 자연주의성형외과 화보촬영 현장! - #Repost 짠👏🏻👏🏻 반응 좋았던 이번 촬영은 #자연주의성형외과 화보촬영이었답니다🥰 촬영본 너무 기대된다 두근두근💕 - 성형 정보/원장님 정보/성형관련 질문들은 댓글이나 DM으로 질문 주시면 댓글이나 디엠 주시면 알려드릴게요!☺

🎉🎉🎉DRESSYRBRONS! Snart dags för hoppningen 😀 Hur många kommer sitta bänkade framför tv och är någon på plats i Rotterdam? #Repost @tidningenridsport ・・・
EM-brons till Sveriges dressyrlag efter dramatisk upplösning! Läs allt om vad som egentligen hände på vår sajt, länk i stories👆 @patrikkittel @antoniaramel @julietteramel @therese_nilshagen_ #ecrotterdam2019

🎉🎉🎉DRESSYRBRONS! Snart dags för hoppningen 😀 Hur många kommer sitta bänkade framför tv och är någon på plats i Rotterdam? #Repost @tidningenridsport ・・・ EM-brons till Sveriges dressyrlag efter dramatisk upplösning! Läs allt om vad som egentligen hände på vår sajt, länk i stories👆 @patrikkittel @antoniaramel @julietteramel @therese_nilshagen_ #ecrotterdam2019

Love this message!
#Repost @balanced_nat with @get_repost
・・・
I’ve found (and heard from others) that the anti-diet message can sometimes come across as shameful or judgmental of those who choose to diet and participate in intentional weight loss. I want to make sure that is never the message you receive when you come to my page. I fully and completely believe in body autonomy - and I do not harbor an ounce of judgment for those who choose to participate in diet culture. How could I? I was there myself, for a really long time. What I strive to get across on my platform are the radical ideas of body liberation, body trust, and body acceptance. I just want to show you that there other ways to achieve health and happiness that have nothing to do with changing your body. That being said - if that’s what you choose to do with your body - that is entirely up to you. Zero judgement here. Above all, I just want everyone to know they are worthy exact as they are, whatever the shape and size of their body. Period. ❤️
•
I love how Jes Baker describes body liberation: “Liberation is freedom from all outside expectations, even our own. Liberation is not having to love your body all the time. Liberation is not asking permission to be included in society’s ideal of beauty. Liberation is bucking the concept of beauty as currency altogether. Liberation is recognizing the systemic issues that surround us and acknowledging that perhaps we’re not able to fix them all on our own. Liberation is personally giving ourselves permission to live life.” - @themilitantbaker
.
.
#healthateverysize #intuitiveeating #HAES #foodfreedom #bodykindness #lifebeyonddieting #morethanabody #allbodiesaregoodbodies #weightneutral #bodyacceptance #bodyautonomy #antidiet #bodyliberation #dietculturedropout

Love this message! #Repost @balanced_nat with @get_repost ・・・ I’ve found (and heard from others) that the anti-diet message can sometimes come across as shameful or judgmental of those who choose to diet and participate in intentional weight loss. I want to make sure that is never the message you receive when you come to my page. I fully and completely believe in body autonomy - and I do not harbor an ounce of judgment for those who choose to participate in diet culture. How could I? I was there myself, for a really long time. What I strive to get across on my platform are the radical ideas of body liberation, body trust, and body acceptance. I just want to show you that there other ways to achieve health and happiness that have nothing to do with changing your body. That being said - if that’s what you choose to do with your body - that is entirely up to you. Zero judgement here. Above all, I just want everyone to know they are worthy exact as they are, whatever the shape and size of their body. Period. ❤️ • I love how Jes Baker describes body liberation: “Liberation is freedom from all outside expectations, even our own. Liberation is not having to love your body all the time. Liberation is not asking permission to be included in society’s ideal of beauty. Liberation is bucking the concept of beauty as currency altogether. Liberation is recognizing the systemic issues that surround us and acknowledging that perhaps we’re not able to fix them all on our own. Liberation is personally giving ourselves permission to live life.” - @themilitantbaker . . #healthateverysize #intuitiveeating #HAES #foodfreedom #bodykindness #lifebeyonddieting #morethanabody #allbodiesaregoodbodies #weightneutral #bodyacceptance #bodyautonomy #antidiet #bodyliberation #dietculturedropout

#Repost @novi_sekarr (@get_repost)
・・・
DIRGAHAYU INDONESIA KE 74 ❤️❤️❤️
.
.
.
.
#dirgahayuindonesia74 #lfl💛 #paskibraka2019 #indonesia #jawatimur #blitar #smkn1panggungrejo #skapangsahits👍
Mau foto kamu dìrepost ..??
Ayo follow akun @smkpangsa_hitz dan upload foto kalian dengan hastag #smkn1panggungrejo #smkpangsa_hitz belum hitz ya gaes kalo belum post foto kalian disini 😂buat diri kalian makin ngehitz dan pastinya lebih keren lagi ya gaes😎 ~Admin netral

#Repost @novi_sekarr ( @get_repost ) ・・・ DIRGAHAYU INDONESIA KE 74 ❤️❤️❤️ . . . . #dirgahayuindonesia74 #lfl💛 #paskibraka2019 #indonesia #jawatimur #blitar #smkn1panggungrejo #skapangsahits👍 Mau foto kamu dìrepost ..?? Ayo follow akun @smkpangsa_hitz dan upload foto kalian dengan hastag #smkn1panggungrejo #smkpangsa_hitz belum hitz ya gaes kalo belum post foto kalian disini 😂buat diri kalian makin ngehitz dan pastinya lebih keren lagi ya gaes😎 ~Admin netral

#repost @beehouse_hive
・・・
Ульи из ППУ «Beehouse” едут к @buravytskyy @parkplus.com.ua .
Уже скоро Вы их сможете купить на сайте www.parkplus.com.ua ,
а также в самом большом пчеловодческом магазине в Украине по адресу: г.Кривой Рог
ул. Куприна, 123е
#ульи #ульиппу #паркплюс #beehouse

#repost @beehouse_hive ・・・ Ульи из ППУ «Beehouse” едут к @buravytskyy @parkplus .com.ua . Уже скоро Вы их сможете купить на сайте www.parkplus.com.ua , а также в самом большом пчеловодческом магазине в Украине по адресу: г.Кривой Рог ул. Куприна, 123е #ульи #ульиппу #паркплюс #beehouse

#Repost proridermag: “@graham_hunt808 taking the hole shot at the @prowatercross 2019 National Championship in Lake Charles, Louisiana!
Graham’s RIVA powered GP1800 is equipped with our MaptunerX ECU Tuning, Power Filter, Sponsons, Intake Grate, and Ride Plate!
With wins in all three motos, Graham took the overall win!” Video: @rivaracing
Like, Tag & Share!
@diag_systems @proridermagazine @proridermag @rivaracing @prowatercross #pwc #jetski #waverunner #adventure #endurance #flyboard #freeride #freestyle #racing #yamaha #kawasaki #seadoo #water #stunts #subscribe #prorider #proridermag #boat #magazine #print #digital #international #usa #travel #watercraft #fun

#Repost proridermag: “ @graham_hunt808 taking the hole shot at the @prowatercross 2019 National Championship in Lake Charles, Louisiana! Graham’s RIVA powered GP1800 is equipped with our MaptunerX ECU Tuning, Power Filter, Sponsons, Intake Grate, and Ride Plate! With wins in all three motos, Graham took the overall win!” Video: @rivaracing Like, Tag & Share! @diag_systems @proridermagazine @proridermag @rivaracing @prowatercross #pwc #jetski #waverunner #adventure #endurance #flyboard #freeride #freestyle #racing #yamaha #kawasaki #seadoo #water #stunts #subscribe #prorider #proridermag #boat #magazine #print #digital #international #usa #travel #watercraft #fun

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum sahabat ig ku 🙂🙂
Mohon luangkan waktu sejenak untuk melihat sahabat kita yg ada di kalimantan tengah... hutan di kalimantan tengah sedang di rusak oleh para pencari kayu bajakah yg sedang viral 😖😖😖 mereka menebang seenaknya tanpa memikirkan dampaknya 😭😭 semoga pemerintah lebih tegas lagi dalam menyikapinya 🙏🙏🙏 Dan teruntuk bunda @nandaafifahcollection terimakasih sudah membuat GA yg sangat bermanfaat ini semoga rejeki bunda @nandaafifahcollection selalu lancar selalu berkah,sehat wal afiat amin ya mujibasailiin 🙏🙏saya pribadi ikut prihatin atas apa yg terjadi disana semoga ada tindakan tegas untuk para pelaku 😖😖 MARI KITA JAGA HUTAN KALTENG DENGAN TIDAK MENEBANG SEMBARANGAN 😊😊 SAVE KAYU BAJAKAH 🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
#Repost @nandaafifahcollection (@get_repost)
・・・
Sediiiiiiihhhh liatnya... MIRIS!!!!!!! Mohon kepada Abang2, Amang2, Julak2 semuanya... STOP buat berburu kayu BAJAKAH... klo mau dijadikan MATA PENCAHARIAN silahkan bikin KEBUN KAYU BAJAKAH sendiri... jangan gegara VIRAL semuanya pada berburu ditebang sembarangan trus klo PUNAH gmn??? Tolong lebih bijak... jangan jadi BARBAR... saya ini jg seorang pedagang tp liat yg kayak begini JIWA LINGKUNGAN saya terkoyak... 😭😭😭😭😭 Klo mau dijadikan mata pencaharian pelajari dulu gmn cara tanam itu kayu, dilestarikan, dibudidayakan jangan maen tebang2 aja, trus tanam tuh sebanyak2 dilahan masing2, bikin tuh jadi kebun kayu bajakah sendiri... klo sdh kya gitu terserah mau dijual mau diapain terserah karna itu sdh jadi hak masing2...!!! Jadi Mohon Bijaklah dalam berdagang... Sayangilah Hutan kita... karna selagi kita hidup di Dunia ini Hutan akan menjadi Jantung dan Nafas kita... dan Sayangilah Kayu Bajakah jadikan sebagai Aset kita yg harus di jaga ... 🙏🙏🙏
'TANAM KEMBALI BUKAN TEBANG KEMBALI'
#savekayubajakah #lindungikayubajakah #savehutankalimantan #lindungihutan #lindungihutankalimantan #nandaafifahcollection

Bismillahirrohmanirrohim Assalamualaikum sahabat ig ku 🙂🙂 Mohon luangkan waktu sejenak untuk melihat sahabat kita yg ada di kalimantan tengah... hutan di kalimantan tengah sedang di rusak oleh para pencari kayu bajakah yg sedang viral 😖😖😖 mereka menebang seenaknya tanpa memikirkan dampaknya 😭😭 semoga pemerintah lebih tegas lagi dalam menyikapinya 🙏🙏🙏 Dan teruntuk bunda @nandaafifahcollection terimakasih sudah membuat GA yg sangat bermanfaat ini semoga rejeki bunda @nandaafifahcollection selalu lancar selalu berkah,sehat wal afiat amin ya mujibasailiin 🙏🙏saya pribadi ikut prihatin atas apa yg terjadi disana semoga ada tindakan tegas untuk para pelaku 😖😖 MARI KITA JAGA HUTAN KALTENG DENGAN TIDAK MENEBANG SEMBARANGAN 😊😊 SAVE KAYU BAJAKAH 🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳 #Repost @nandaafifahcollection ( @get_repost ) ・・・ Sediiiiiiihhhh liatnya... MIRIS!!!!!!! Mohon kepada Abang2, Amang2, Julak2 semuanya... STOP buat berburu kayu BAJAKAH... klo mau dijadikan MATA PENCAHARIAN silahkan bikin KEBUN KAYU BAJAKAH sendiri... jangan gegara VIRAL semuanya pada berburu ditebang sembarangan trus klo PUNAH gmn??? Tolong lebih bijak... jangan jadi BARBAR... saya ini jg seorang pedagang tp liat yg kayak begini JIWA LINGKUNGAN saya terkoyak... 😭😭😭😭😭 Klo mau dijadikan mata pencaharian pelajari dulu gmn cara tanam itu kayu, dilestarikan, dibudidayakan jangan maen tebang2 aja, trus tanam tuh sebanyak2 dilahan masing2, bikin tuh jadi kebun kayu bajakah sendiri... klo sdh kya gitu terserah mau dijual mau diapain terserah karna itu sdh jadi hak masing2...!!! Jadi Mohon Bijaklah dalam berdagang... Sayangilah Hutan kita... karna selagi kita hidup di Dunia ini Hutan akan menjadi Jantung dan Nafas kita... dan Sayangilah Kayu Bajakah jadikan sebagai Aset kita yg harus di jaga ... 🙏🙏🙏 'TANAM KEMBALI BUKAN TEBANG KEMBALI' #savekayubajakah #lindungikayubajakah #savehutankalimantan #lindungihutan #lindungihutankalimantan #nandaafifahcollection

#Repost @saintsup
• • • • • •
พฤหัสที่ 22 สิงหาคม 2562 นี้ เตรียมพบกับเซ้นต์ได้ที่ Central World ชั้น 1 (Eden Zone) ในงาน 22 nd Birthday Boots เวลา 18.00 -20.00 น.
- โดยสามารถเข้าร่วมกิจกรรมภายในงานได้ เพียงซื้อสินค้า Anna Bella อย่างใดก็ได้ 1 ชิ้นขึ้นไป ที่ร้าน Boots ชั้น 3 และ 4 ภายในห้าง Central World - ลูกค้าสามารถนำใบเสร็จมาแสดงเพื่อรับสิทธิ์ในการเข้าร่วมงาน และรับรูปถ่ายพร้อมลายเซ็น ณ Edan Zone ชั้น 1
- จำกัดสิทธิ์สำหรับลูกค้า 100 ท่านแรกเท่านั้น !!! อย่าลืมมาร่วมงาน 22 nd Birthday Boots @ Central World กันด้วยนะครับ #Saint_sup

#Repost @saintsup • • • • • • พฤหัสที่ 22 สิงหาคม 2562 นี้ เตรียมพบกับเซ้นต์ได้ที่ Central World ชั้น 1 (Eden Zone) ในงาน 22 nd Birthday Boots เวลา 18.00 -20.00 น. - โดยสามารถเข้าร่วมกิจกรรมภายในงานได้ เพียงซื้อสินค้า Anna Bella อย่างใดก็ได้ 1 ชิ้นขึ้นไป ที่ร้าน Boots ชั้น 3 และ 4 ภายในห้าง Central World - ลูกค้าสามารถนำใบเสร็จมาแสดงเพื่อรับสิทธิ์ในการเข้าร่วมงาน และรับรูปถ่ายพร้อมลายเซ็น ณ Edan Zone ชั้น 1 - จำกัดสิทธิ์สำหรับลูกค้า 100 ท่านแรกเท่านั้น !!! อย่าลืมมาร่วมงาน 22 nd Birthday Boots @ Central World กันด้วยนะครับ #Saint_sup

Ogni volta che lo guardi indica anche il tuo stile.....
.
.
.
#jacqueslemans #watches #orologi #uomo #man #men #time #instawatch #instatime #gioiellistile #paestum #likeforlikes #likeforfollow #repost
.
@albasha_cars
. سيارات بالتقسيط الشهري شيفروليه. تاهو ال تي زد 2018 فل موصفات وجلد وكاميرا زعفران من الداخل .. قسط شهري 3000 درهم
بدون دفعه مقدمه.. اول قسط بعد 3 شهور ....شامل التسجيل والتامين شامل ورسوم المعامله والضريبه
....وضمان. 3 سنوات
-------------------------
☎0525434449 ---☎ 0521854016..-
-------------------------
ضمان3 سنوات علي السياره
الاوراق المطلوبه 🔈📢
1- كشف حساب اخر 3 شهور
2- شهاده راتب من الدوام
3- صوره الجواز والهويه
............................................
* استلام السياره مسجل باسمك جاهزه بدون ما تدفع اي شيء وانت بمكانك باي اماره
++هذا العرض يزيد عاليه الفوايد لدي البنك علي القسط....
العنوان ..... الشارقه.... سوق الحراج معرض الباشا رقم 100
المواعيد من9صباحا حتي 10 مساء العمل جميع الايام
☎0525434449
☎ 0521854016.
.
. .#motoruae_1899
.
.
-----------
🔰 الاعلان برعاية مركز الدليل الطبي 🔰
(اسنان ، جلدية) 📍الشارقة
انستقرام: @aldalil_mc
.
.
.
#اكسبلور_لايك_كومنت_فولو_ي_عسل#متفاعل#بالليكات_الكومنتات#متابعين_انستقرام#متفاعلين_باللايكات_الكومنتات#اكسبلور_فولو#اكسبلور#زياده_متابعين
#سيارات#cars #دبي#repost
#السعوديه #الكويت #مصر#الصين#تونس #تصميم #صباح_الخير #مساء_الخير #فولو #تصويري #الاردن#قطر #فلسطين #الخبر #عمان #مسقط#الامارات

. @albasha_cars . سيارات بالتقسيط الشهري شيفروليه. تاهو ال تي زد 2018 فل موصفات وجلد وكاميرا زعفران من الداخل .. قسط شهري 3000 درهم بدون دفعه مقدمه.. اول قسط بعد 3 شهور ....شامل التسجيل والتامين شامل ورسوم المعامله والضريبه ....وضمان. 3 سنوات ------------------------- ☎0525434449 ---☎ 0521854016..- ------------------------- ضمان3 سنوات علي السياره الاوراق المطلوبه 🔈📢 1- كشف حساب اخر 3 شهور 2- شهاده راتب من الدوام 3- صوره الجواز والهويه ............................................ * استلام السياره مسجل باسمك جاهزه بدون ما تدفع اي شيء وانت بمكانك باي اماره ++هذا العرض يزيد عاليه الفوايد لدي البنك علي القسط.... العنوان ..... الشارقه.... سوق الحراج معرض الباشا رقم 100 المواعيد من9صباحا حتي 10 مساء العمل جميع الايام ☎0525434449 ☎ 0521854016. . . . #motoruae_1899. . ----------- 🔰 الاعلان برعاية مركز الدليل الطبي 🔰 (اسنان ، جلدية) 📍الشارقة انستقرام: @aldalil_mc . . . #اكسبلور_لايك_كومنت_فولو_ي_عسل #متفاعل #بالليكات_الكومنتات #متابعين_انستقرام #متفاعلين_باللايكات_الكومنتات #اكسبلور_فولو #اكسبلور #زياده_متابعين #سيارات #cars #دبي #repost #السعوديه #الكويت #مصر #الصين #تونس #تصميم #صباح_الخير #مساء_الخير #فولو #تصويري #الاردن #قطر #فلسطين #الخبر #عمان #مسقط #الامارات

#sobatwisata Monggo sarapan #menuinis #pasarinis 'sayur glebet'
• #repost @menorehku
•
Hasil berburu di @pasarinis >>> Glebet Mbah Gimun.
Ada yang belum tau apa itu Glebet?
Jadi pada masa penjajahan, menu Glebet ini sudah termasuk mewah lur. Mengapa? Karena pada zaman dulu sulit untuk mendapatkan beras.
Nah, jadi singkong adalah bahan termudah untuk didapatkan. Oleh karena itu, muncullah berbagai jenis menu dari olahan singkong. Termasuk Glebet (kulit) singkong ini.
Caption by @purnomo_ind
Yuk, cobain Glebet Mbah Gimun di @pasarinis
buka tiap Minggu pukul 05.00 hingga 11.00!
Jangan lupa makan dan posting!
@pasarinis
@pasarinis.news
@pasarinis_update @pasarinis_menu
@pasarinis_diary
____________________
#sdmunggulindonesiamaju #pestarakyat2019
#hutjateng69 #destinasidigitalGenPI
#purwodadimuni #purworejomulyo #inis #wonderfulindonesia #genpi #pesonaindonesia
#genpikedu #genpijateng #purworejo #genpipurworejo #pesonapurworejo #wonderfulpurworejo #destinasidigital #bintangkidul #bintangpaseban #indonesia #jawatengah #jatenggayeng #romansapurworejo2020 #anakbintang #kinjengbrondongrejo #pasardigital

#sobatwisata Monggo sarapan #menuinis #pasarinis 'sayur glebet' • #repost @menorehku • Hasil berburu di @pasarinis >>> Glebet Mbah Gimun. Ada yang belum tau apa itu Glebet? Jadi pada masa penjajahan, menu Glebet ini sudah termasuk mewah lur. Mengapa? Karena pada zaman dulu sulit untuk mendapatkan beras. Nah, jadi singkong adalah bahan termudah untuk didapatkan. Oleh karena itu, muncullah berbagai jenis menu dari olahan singkong. Termasuk Glebet (kulit) singkong ini. Caption by @purnomo_ind Yuk, cobain Glebet Mbah Gimun di @pasarinis buka tiap Minggu pukul 05.00 hingga 11.00! Jangan lupa makan dan posting! @pasarinis @pasarinis .news @pasarinis_update @pasarinis_menu @pasarinis_diary ____________________ #sdmunggulindonesiamaju #pestarakyat2019 #hutjateng69 #destinasidigitalGenPI #purwodadimuni #purworejomulyo #inis #wonderfulindonesia #genpi #pesonaindonesia #genpikedu #genpijateng #purworejo #genpipurworejo #pesonapurworejo #wonderfulpurworejo #destinasidigital #bintangkidul #bintangpaseban #indonesia #jawatengah #jatenggayeng #romansapurworejo2020 #anakbintang #kinjengbrondongrejo #pasardigital

#repost @situationistjesus
#Repost @ustazelyasismail
• • • • • •
Saya mendoakan sahabat2 kawan2 yg sedang diuji sakit moga Allah kurniakan kesembuhan dan kembali sihat seperti biasa .. bacakanlah @ tag doa yg saya share ini buat yang kawan2 tersayang .. Doa Kesembuhan .. Sakit itu Penghapus Dosa, Sakit itu Pengangkat Darjat, Dalam Sakit Ada Rahmat 😊
.
.
Lagu oleh : @bazliunic
Videoclip : @kashfy.studio
Album Producer : @halimofficial
Kurta by : @elyamani_collection
Video penuh di YouTube : https://youtu.be/5sZ6azKa1n8

#Repost @ustazelyasismail • • • • • • Saya mendoakan sahabat2 kawan2 yg sedang diuji sakit moga Allah kurniakan kesembuhan dan kembali sihat seperti biasa .. bacakanlah @ tag doa yg saya share ini buat yang kawan2 tersayang .. Doa Kesembuhan .. Sakit itu Penghapus Dosa, Sakit itu Pengangkat Darjat, Dalam Sakit Ada Rahmat 😊 . . Lagu oleh : @bazliunic Videoclip : @kashfy .studio Album Producer : @halimofficial Kurta by : @elyamani_collection Video penuh di YouTube : https://youtu.be/5sZ6azKa1n8

Link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 #Repost @khaibaharempire
• • • • • •
UPDATE 📸: #21082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | .
.
🌟 #Bismillahhirrahmannirrahim ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita .
.
🌟 Ayuh semua #KBEBigFamily mulakan misi gerak gempur kita untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32 FOKUS ...FOKUS...FOKUS .
.
🌟 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... .
.
🎤 Penyanyi Lelaki Popular 🎤
https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular
.
🚨Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire 🚨 .
💞 Sayang Khai Undi Khai 💞
.
.
@khaibahar94
@abpbh_32
@beritaharian
@jaydeesm
@alhaalfacosmetics_hq
@myrizal
@fadleeyusof
#KhaiBahar
#KhaiBahar94
#ABPBH32KhaiBahar
#ABPBH32
#DuitNow
#AlhaAlfa
#KhaiBaharEmpire
#TeamKhaiBahar
#GerakGempurKhaiBahar

Link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 #Repost @khaibaharempire • • • • • • UPDATE 📸: #21082019 | ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 TOP 5 | @beritaharian | @khaibahar94 X @abpbh_32 | . . 🌟 #Bismillahhirrahmannirrahim ...Semoga dipermudahkan segala usaha kita . . 🌟 Ayuh semua #KBEBigFamily mulakan misi gerak gempur kita untuk phasa 2 TOP5 #Abpbh32 FOKUS ...FOKUS...FOKUS . . 🌟 Mari kita bersatu dan lipat gandakan usaha untuk mengundi kesayangan @khaibahar94 ... . . 🎤 Penyanyi Lelaki Popular 🎤 https://www.abpbh.com.my/undian/am/penyanyi-lelaki-popular . 🚨Link undian ada di bio ig #KhaiBaharEmpire 🚨 . 💞 Sayang Khai Undi Khai 💞 . . @khaibahar94 @abpbh_32 @beritaharian @jaydeesm @alhaalfacosmetics_hq @myrizal @fadleeyusof #KhaiBahar #KhaiBahar94 #ABPBH32KhaiBahar #ABPBH32 #DuitNow #AlhaAlfa #KhaiBaharEmpire #TeamKhaiBahar #GerakGempurKhaiBahar

#Repost @beatboxsax with @get_repost
・・・
Jazz standard time! “Stompin’ in my basement” Oops, I mean “Stompin’ at the Savoy” @jodyjazzinc @legerereeds @bgfrance @pmauriatnamerica @pmauriatmusic #beatboxsax #derekbrown

#Repost @beatboxsax with @get_repost ・・・ Jazz standard time! “Stompin’ in my basement” Oops, I mean “Stompin’ at the Savoy” @jodyjazzinc @legerereeds @bgfrance @pmauriatnamerica @pmauriatmusic #beatboxsax #derekbrown

😍🥬🥒🍅#repost 📸 @vuhai.ng
Floating garden in Inle, Myanmar 🏞🇲🇲🏞
Most gardens are rooted in soil, the seeds sown within plots of dirt firmly attached to the earth. But the communities around the shores of Taunggyi’s Inle Lake use a different technique to cultivate their crops. Rather than limit themselves to land, they’ve crafted a series of floating gardens that bob atop the water 👨🏻‍🌾👨🏻‍🌾👨🏻‍🌾

😍🥬🥒🍅 #repost 📸 @vuhai .ng Floating garden in Inle, Myanmar 🏞🇲🇲🏞 Most gardens are rooted in soil, the seeds sown within plots of dirt firmly attached to the earth. But the communities around the shores of Taunggyi’s Inle Lake use a different technique to cultivate their crops. Rather than limit themselves to land, they’ve crafted a series of floating gardens that bob atop the water 👨🏻‍🌾👨🏻‍🌾👨🏻‍🌾

#Repost @designativista
• • • • •
O Brasil está pegando fogo. Literalmente. Se você pensa que está protegido dentro da sua bolha e que nada vai acontecer porque prefere ignorar ou 'não se envolver'. Pense novamente.
.
🎨 @thiagodesenheiro
#Amazônia #MeioAmbiente #Queimadas #Desmatamento #SOSAmazônia #DemarcaçãoJá #PreservaçãoAmbiental #RespeiteaNatureza #Natureza #ClimateChange #Desgoverno #DesignAtivista #forabolsonaro #impeachmentjá

#Repost @designativista • • • • • O Brasil está pegando fogo. Literalmente. Se você pensa que está protegido dentro da sua bolha e que nada vai acontecer porque prefere ignorar ou 'não se envolver'. Pense novamente. . 🎨 @thiagodesenheiro #Amazônia #MeioAmbiente #Queimadas #Desmatamento #SOSAmazônia #DemarcaçãoJá #PreservaçãoAmbiental #RespeiteaNatureza #Natureza #ClimateChange #Desgoverno #DesignAtivista #forabolsonaro #impeachmentjá

ПОМОГАЮ ИНФОРМАЦИОННО!!!! #Repost @stelladimare2007
• • • • •
21 августа 2019 года 8 утра.
СТЕПА СКАЗКА и СНЕЖОК!
В добрые руки!❤
Спасите кого-нибудь из них. 🏠🏠🏠🏠
🔥СРОЧНОЕ ПРИСТРОЙСТВО.🔥
У них есть паспорта с прививками.🙌
ЛЮДИ! ПОМОГИТЕ МНЕ ИХ ПРИСТРОИТЬ!🔥🔥
8916188три978 Яна
ДОМ 🏠 НУЖЕН ОЧЕНЬ СРОЧНО🔥🔥🔥
#кошка_в_дар #кошка_ищет_дом #кошка_в_добрые_руки #путьдомой #ищемдом #возьмукошку #в_дар #возьмидомой #вдобрыееруки #котикиправятмиром #хорошенькаякошечка #хочу_кота #инстакот #кошка #котейка #котэ #кошкавдармосква #любимые_питомцы #подари_кошке_дом #ищу_хозяина #отдам_кошку #вдобрыерукимосква #каждойкошкенужендом #возьми_не_покупай
#уголек_спятьюкотятами

ПОМОГАЮ ИНФОРМАЦИОННО!!!! #Repost @stelladimare2007 • • • • • 21 августа 2019 года 8 утра. СТЕПА СКАЗКА и СНЕЖОК! В добрые руки!❤ Спасите кого-нибудь из них. 🏠🏠🏠🏠 🔥СРОЧНОЕ ПРИСТРОЙСТВО.🔥 У них есть паспорта с прививками.🙌 ЛЮДИ! ПОМОГИТЕ МНЕ ИХ ПРИСТРОИТЬ!🔥🔥 8916188три978 Яна ДОМ 🏠 НУЖЕН ОЧЕНЬ СРОЧНО🔥🔥🔥 #кошка_в_дар #кошка_ищет_дом #кошка_в_добрые_руки #путьдомой #ищемдом #возьмукошку #в_дар #возьмидомой #вдобрыееруки #котикиправятмиром #хорошенькаякошечка #хочу_кота #инстакот #кошка #котейка #котэ #кошкавдармосква #любимые_питомцы #подари_кошке_дом #ищу_хозяина #отдам_кошку #вдобрыерукимосква #каждойкошкенужендом #возьми_не_покупай #уголек_спятьюкотятами

#Repost @shopee_id
• • • • • •
REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo
Caranya:
1. FOLLOW Instagram @shopee_id
2. LIKE postingan ini
3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo”
4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA
5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus
6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X!
7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id
8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat
Tunggu apa lagi? Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😄 #ShopeeID99 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay

#Repost @shopee_id • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldoCaranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi? Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😄 #ShopeeID99 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay

#Repost @ohm_jeong (@get_repost)
・・・
#울아들 #주말 에
#강원도 #여행 다녀온 #사진 #포토액자 만들었지용 ♥
맨날 사진만 찍었지
이렇게 #미니액자 만들어 볼 생각은 못했는데 넘 만족 😊
반영구 메탈액자 #인테리어 효과도 톡톡히! 넘 #예뻐 강추 !
탁상용 벽걸이 모두 가능해서 더 좋은 😎
#포토몬스터#사진액자#인테리어액자#거실액자#육아#육아스타그램#집꾸미기#집스타그램#홈스타그램#퇴근후#워킹맘#퇴근#직장인#언박싱
👉넘기면 영상 있음 😛
나중에 가족액자도 포토몬스터에서 해야겠다 😍
👉네이버에 포토몬스터 검색

#Repost @ohm_jeong ( @get_repost ) ・・・ #울아들 #주말#강원도 #여행 다녀온 #사진 #포토액자 만들었지용 ♥ 맨날 사진만 찍었지 이렇게 #미니액자 만들어 볼 생각은 못했는데 넘 만족 😊 반영구 메탈액자 #인테리어 효과도 톡톡히! 넘 #예뻐 강추 ! 탁상용 벽걸이 모두 가능해서 더 좋은 😎 #포토몬스터 #사진액자 #인테리어액자 #거실액자 #육아 #육아스타그램 #집꾸미기 #집스타그램 #홈스타그램 #퇴근후 #워킹맘 #퇴근 #직장인 #언박싱👉넘기면 영상 있음 😛 나중에 가족액자도 포토몬스터에서 해야겠다 😍 👉네이버에 포토몬스터 검색

Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum sahabat ig ku 🙂🙂
Mohon luangkan waktu sejenak untuk melihat sahabat kita yg ada di kalimantan tengah... hutan di kalimantan tengah sedang di rusak oleh para pencari kayu bajakah yg sedang viral 😖😖😖 mereka menebang seenaknya tanpa memikirkan dampaknya 😭😭 semoga pemerintah lebih tegas lagi dalam menyikapinya 🙏🙏🙏 Dan teruntuk bunda @nandaafifahcollection terimakasih sudah membuat GA yg sangat bermanfaat ini semoga rejeki bunda @nandaafifahcollection selalu lancar selalu berkah,sehat wal afiat amin ya mujibasailiin 🙏🙏saya pribadi ikut prihatin atas apa yg terjadi disana semoga ada tindakan tegas untuk para pelaku 😖😖 MARI KITA JAGA HUTAN KALTENG DENGAN TIDAK MENEBANG SEMBARANGAN 😊😊 SAVE KAYU BAJAKAH 🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
#Repost @nandaafifahcollection (@get_repost)
・・・
Sediiiiiiihhhh liatnya... MIRIS!!!!!!! Mohon kepada Abang2, Amang2, Julak2 semuanya... STOP buat berburu kayu BAJAKAH... klo mau dijadikan MATA PENCAHARIAN silahkan bikin KEBUN KAYU BAJAKAH sendiri... jangan gegara VIRAL semuanya pada berburu ditebang sembarangan trus klo PUNAH gmn??? Tolong lebih bijak... jangan jadi BARBAR... saya ini jg seorang pedagang tp liat yg kayak begini JIWA LINGKUNGAN saya terkoyak... 😭😭😭😭😭 Klo mau dijadikan mata pencaharian pelajari dulu gmn cara tanam itu kayu, dilestarikan, dibudidayakan jangan maen tebang2 aja, trus tanam tuh sebanyak2 dilahan masing2, bikin tuh jadi kebun kayu bajakah sendiri... klo sdh kya gitu terserah mau dijual mau diapain terserah karna itu sdh jadi hak masing2...!!! Jadi Mohon Bijaklah dalam berdagang... Sayangilah Hutan kita... karna selagi kita hidup di Dunia ini Hutan akan menjadi Jantung dan Nafas kita... dan Sayangilah Kayu Bajakah jadikan sebagai Aset kita yg harus di jaga ... 🙏🙏🙏
'TANAM KEMBALI BUKAN TEBANG KEMBALI'
#savekayubajakah #lindungikayubajakah #savehutankalimantan #lindungihutan #lindungihutankalimantan #nandaafifahcollection

Bismillahirrohmanirrohim Assalamualaikum sahabat ig ku 🙂🙂 Mohon luangkan waktu sejenak untuk melihat sahabat kita yg ada di kalimantan tengah... hutan di kalimantan tengah sedang di rusak oleh para pencari kayu bajakah yg sedang viral 😖😖😖 mereka menebang seenaknya tanpa memikirkan dampaknya 😭😭 semoga pemerintah lebih tegas lagi dalam menyikapinya 🙏🙏🙏 Dan teruntuk bunda @nandaafifahcollection terimakasih sudah membuat GA yg sangat bermanfaat ini semoga rejeki bunda @nandaafifahcollection selalu lancar selalu berkah,sehat wal afiat amin ya mujibasailiin 🙏🙏saya pribadi ikut prihatin atas apa yg terjadi disana semoga ada tindakan tegas untuk para pelaku 😖😖 MARI KITA JAGA HUTAN KALTENG DENGAN TIDAK MENEBANG SEMBARANGAN 😊😊 SAVE KAYU BAJAKAH 🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳 #Repost @nandaafifahcollection ( @get_repost ) ・・・ Sediiiiiiihhhh liatnya... MIRIS!!!!!!! Mohon kepada Abang2, Amang2, Julak2 semuanya... STOP buat berburu kayu BAJAKAH... klo mau dijadikan MATA PENCAHARIAN silahkan bikin KEBUN KAYU BAJAKAH sendiri... jangan gegara VIRAL semuanya pada berburu ditebang sembarangan trus klo PUNAH gmn??? Tolong lebih bijak... jangan jadi BARBAR... saya ini jg seorang pedagang tp liat yg kayak begini JIWA LINGKUNGAN saya terkoyak... 😭😭😭😭😭 Klo mau dijadikan mata pencaharian pelajari dulu gmn cara tanam itu kayu, dilestarikan, dibudidayakan jangan maen tebang2 aja, trus tanam tuh sebanyak2 dilahan masing2, bikin tuh jadi kebun kayu bajakah sendiri... klo sdh kya gitu terserah mau dijual mau diapain terserah karna itu sdh jadi hak masing2...!!! Jadi Mohon Bijaklah dalam berdagang... Sayangilah Hutan kita... karna selagi kita hidup di Dunia ini Hutan akan menjadi Jantung dan Nafas kita... dan Sayangilah Kayu Bajakah jadikan sebagai Aset kita yg harus di jaga ... 🙏🙏🙏 'TANAM KEMBALI BUKAN TEBANG KEMBALI' #savekayubajakah #lindungikayubajakah #savehutankalimantan #lindungihutan #lindungihutankalimantan #nandaafifahcollection

Silahkan Di Check Single Baru Kita .. Official: KEWATESIN KASTA (Lyrics Video) on Youtube.
Audio Streaming via Soundcloud
Search: Avara Bali Rock
Jangan lupa Like, Comment dan Subscribe semeton.
Bantu kami untuk terus berkarya.
Selamat mendengarkan, Astungkara prasida keterima lan menginspirasi.
Matur suksma ring:
@dnjproduction @jibolba_baker @postrecord_bali
Selanjutnya, Music Video akan segera tayang. Stay Tune semeton!
Salam Rahayu lan Raawks!
#avara #band #rock #bali #nyamavara #alternative #indie #music #indonesia #balinese #infobali #instagram #like #comment #follow #snapgram #repost #photo #video #facebook #youtube #soundcloud #igtv

Silahkan Di Check Single Baru Kita .. Official: KEWATESIN KASTA (Lyrics Video) on Youtube. Audio Streaming via Soundcloud Search: Avara Bali Rock Jangan lupa Like, Comment dan Subscribe semeton. Bantu kami untuk terus berkarya. Selamat mendengarkan, Astungkara prasida keterima lan menginspirasi. Matur suksma ring: @dnjproduction @jibolba_baker @postrecord_bali Selanjutnya, Music Video akan segera tayang. Stay Tune semeton! Salam Rahayu lan Raawks! #avara #band #rock #bali #nyamavara #alternative #indie #music #indonesia #balinese #infobali #instagram #like #comment #follow #snapgram #repost #photo #video #facebook #youtube #soundcloud #igtv

#Repost @wizvapor (@get_repost)
・・・
🛸🛸PuffBoy Giveaway 👽 🦠www.wizman710.com 🦠 🧩Available worldwide
👀2 lucky winners will get this mod. ^_^
🍭Simple rules
👾 1.Follow us @wizvapor 👾 2.Tag 2 friends & your favorite color. 👾 3. Share on your stories.
Comment as much as you want to show your love for #puffboy for even more chance to win.☃️💨💨 💚Good Luck'y all.
Time: Now - August 26, 2019
We’ll @ you on that day ask for color and add, then ship the Puffboy to you ASAP
⚠️ WARNING
- You must be legal vaping age in your country -4 color available- Wiz Black / Retro Green/ Pink Wave/ Cyber Silver 🌈ps. Thanks @vapinginblue for sharing this awesome picture💙
#wizvapor #puffboy #vape #vapemod #vapetricks #gamevibes #wizman #giveaway #420 #peaceandlove #gameboy #8bit #designs #vaporwaves

#Repost @wizvapor ( @get_repost ) ・・・ 🛸🛸PuffBoy Giveaway 👽 🦠www.wizman710.com 🦠 🧩Available worldwide 👀2 lucky winners will get this mod. ^_^ 🍭Simple rules 👾 1.Follow us  @wizvapor 👾 2.Tag 2 friends & your favorite color. 👾 3. Share on your stories. Comment as much as you want to show your love for  #puffboy for even more chance to win.☃️💨💨 💚Good Luck'y all. Time: Now - August 26, 2019 We’ll @ you on that day ask for color and add, then ship the Puffboy to you ASAP ⚠️ WARNING - You must be legal vaping age in your country -4 color available- Wiz Black / Retro Green/ Pink Wave/ Cyber Silver 🌈ps. Thanks @vapinginblue for sharing this awesome picture💙 #wizvapor #puffboy #vape #vapemod #vapetricks #gamevibes #wizman #giveaway #420 #peaceandlove #gameboy #8bit #designs #vaporwaves

#repost @littleredindustries
・・・
DIY TIP I often see people tearing sanding sheets to use with a sanding block the wrong way 🤭 Here’s how so it folds neatly around the block and minimises wastage. When one side becomes worn, simply re-fold for a fresh side 🎈@flexovitpacific thought you’d like this!
#handsanding #sanding #sandpaper #tips #sandingtips #diy #sandingsheets #sandingblock #minimalwaste #flexovit #saintgobain

#repost @littleredindustries ・・・ DIY TIP I often see people tearing sanding sheets to use with a sanding block the wrong way 🤭 Here’s how so it folds neatly around the block and minimises wastage. When one side becomes worn, simply re-fold for a fresh side 🎈 @flexovitpacific thought you’d like this! #handsanding #sanding #sandpaper #tips #sandingtips #diy #sandingsheets #sandingblock #minimalwaste #flexovit #saintgobain

#Repost @shopeelook
• • • • • •
REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! @cristiano 🥰 #ShopeeAdaRonaldo
Caranya:
1. FOLLOW Instagram @shopee_id @shopeelook
2. LIKE postingan ini
3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo”
4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA
5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus
6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X!
7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id
8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat
Tunggu apa lagi, girls?😍 Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😊💙 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook

#Repost @shopeelook • • • • • • REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! @cristiano 🥰 #ShopeeAdaRonaldoCaranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id @shopeelook 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi, girls?😍 Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😊💙 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeLook

#Repost from @sedjuk.bakmidankopi
BAKMI AYAM OVEN SALTED EGG🍳🔥. Ughh Telur orak-arik menteganya itu lhoo...
.
Sudah pada coba belum Ayam Oven dibaluri dengan Salted Egg dgn Texture berpasir? Hmm yummy bgt!!🤤. YUK!!
#gofoodinaja #gojekinaja .
#scbdhiddengem #penyedjuklara #sedjukbakmidankopi #kopisedjuk .
.
.
#kulinerjakarta #bakmijakarta #jktfood #foodie #anakjajan #jktgo #jktinfo #kulinerindonesia #makandimana #jktfoodies #eatandtreats #coffeeshopjakarta #explorejakarta #jktfoodbang #manualjakarta #eskopisusu #anakkopi #masfotokopi #gofoodinaja #gofood #doyanbakmie

#Repost from @sedjuk .bakmidankopi BAKMI AYAM OVEN SALTED EGG🍳🔥. Ughh Telur orak-arik menteganya itu lhoo... . Sudah pada coba belum Ayam Oven dibaluri dengan Salted Egg dgn Texture berpasir? Hmm yummy bgt!!🤤. YUK!! #gofoodinaja #gojekinaja . #scbdhiddengem #penyedjuklara #sedjukbakmidankopi #kopisedjuk . . . #kulinerjakarta #bakmijakarta #jktfood #foodie #anakjajan #jktgo #jktinfo #kulinerindonesia #makandimana #jktfoodies #eatandtreats #coffeeshopjakarta #explorejakarta #jktfoodbang #manualjakarta #eskopisusu #anakkopi #masfotokopi #gofoodinaja #gofood #doyanbakmie

#Repost @vernoe_serdce_vdk with @make_repost
・・・
Вот оно - Счастье🙏🙏 Как долго мы с Максом к этому шли🙏 Через слезы,боль и минуты отчаяния..но мы не сдались✊ Получая такие фотографии понимаешь - весь этот путь пройден не зря🙏 Теперь этот счастливый мальчишка - ДОМАшний🙏 Какое это счастье видеть его счастливым🙏🙏#макс_с_карьерной
#пушистые_приветы_из_дома_верное_сердце

#Repost @vernoe_serdce_vdk with @make_repost ・・・ Вот оно - Счастье🙏🙏 Как долго мы с Максом к этому шли🙏 Через слезы,боль и минуты отчаяния..но мы не сдались✊ Получая такие фотографии понимаешь - весь этот путь пройден не зря🙏 Теперь этот счастливый мальчишка - ДОМАшний🙏 Какое это счастье видеть его счастливым🙏🙏 #макс_с_карьерной #пушистые_приветы_из_дома_верное_сердце

#Repost @risazaaaa
• • • • • •
Duduk sini, tak ceritain!!!
#exploreupgris

#Repost @risazaaaa • • • • • • Duduk sini, tak ceritain!!! #exploreupgris

#Repost @shopee_id ・・・ REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo
Caranya:
1. FOLLOW Instagram @shopee_id
2. LIKE postingan ini
3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X!
Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo”
4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA
5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus
6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X!
7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id
8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat
Tunggu apa lagi? Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😄 #ShopeeID99 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay

#Repost @shopee_id ・・・ REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldoCaranya: 1. FOLLOW Instagram @shopee_id 2. LIKE postingan ini 3. REPOST foto ini dan tulis caption: “REPOST & WIN IPHONE X! Selamat datang Superstar baru Shopee, Cristiano Ronaldo! #ShopeeAdaRonaldo” 4. Setiap orang dapat melakukan REPOST SEBANYAK-BANYAKNYA 5. Periode kompetisi: 14 - 28 Agustus 6. Dua pemenang beruntung akan dipilih secara acak untuk memenangkan iPhone X! 7. Pemenang akan diumumkan tanggal 29 Agustus di Instagram Story @shopee_id 8. Keputusan pemenang oleh Team Shopee tidak dapat diganggu gugat Tunggu apa lagi? Ikutan sekarang juga dan dapatkan iPhone X GRATIS! 😄 #ShopeeID99 #ShopeeAdaRonaldo #Shopee99SuperShoppingDay

#Repost @zavirajewelry
• • • • • •
🎉 🎉 🎉 Its giveaway time!!⠀⠀
Dapatkan 3 buah cincin batu blue saphire senilai Rp 789.000 untuk 3 orang pemenang. Free ongkir juga ke alamat pemenang, dan yang pasti tanpa pajak 10% hehe 😁⠀⠀
.⠀⠀
Caranya gimana? gampang banget 👌 ⠀⠀
0. Pastikan akun kamu tidak di private selama masa kompetisi agar bisa kami cek.⠀⠀
1. Follow @zavirajewelry⠀⠀
2. Repost, koment dan like post ini⠀⠀
3. Komen DONE dan mention teman kamu minimal 3 orang yah⠀⠀
4. Selama masa kompetisi, like dan komen postingan terbaru dari @zavirajewelry yah⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀
Pemenang akan ditentukan melalui aplikasi random generator. Setiap peserta yang sudah mengikuti syarat2 diatas akan masuk ke dalam daftar peserta kompetisi giveaway.⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀
Pengumuman pemenang tanggal 15 September 2019.⠀
⠀
#giveawaymei #giveawayid #giveawayindonesia #giveawayinfo #infogiveawayindonesia #bagibagihadiah #kuisberhadiah #giveawayonlineshop #giveawaybogor #pejuangkuis #giveawayhunter #giveawayindonesiaupdate

#Repost @zavirajewelry • • • • • • 🎉 🎉 🎉 Its giveaway time!!⠀⠀ Dapatkan 3 buah cincin batu blue saphire senilai Rp 789.000 untuk 3 orang pemenang. Free ongkir juga ke alamat pemenang, dan yang pasti tanpa pajak 10% hehe 😁⠀⠀ .⠀⠀ Caranya gimana? gampang banget 👌 ⠀⠀ 0. Pastikan akun kamu tidak di private selama masa kompetisi agar bisa kami cek.⠀⠀ 1. Follow @zavirajewelry ⠀⠀ 2. Repost, koment dan like post ini⠀⠀ 3. Komen DONE dan mention teman kamu minimal 3 orang yah⠀⠀ 4. Selama masa kompetisi, like dan komen postingan terbaru dari @zavirajewelry yah⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ Pemenang akan ditentukan melalui aplikasi random generator. Setiap peserta yang sudah mengikuti syarat2 diatas akan masuk ke dalam daftar peserta kompetisi giveaway.⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀ Pengumuman pemenang tanggal 15 September 2019.⠀ ⠀ #giveawaymei #giveawayid #giveawayindonesia #giveawayinfo #infogiveawayindonesia #bagibagihadiah #kuisberhadiah #giveawayonlineshop #giveawaybogor #pejuangkuis #giveawayhunter #giveawayindonesiaupdate

#Repost @heodak (@get_repost)
・・・
⠀
후랑크소시지 200만팩 돌파기념 #체험단 모집
⠀
탱글탱글한 식감에 육즙이 팡팡!
#닭가슴살 후랑크소시지 200만팩 돌파 기념🎉
허닭 닭가슴살 소시지 베스트 3종 체험단을
모집하니 많이 참여해주세요!😄
⠀
▶ 참여방법
① @heodak 팔로우
② 기대평 남기기
③ #허닭 태그하고 친구소환 + 리그램하면 당첨 확률 UP!
⠀
✔ 모집기간 : ~ 8월 25일
✔ 발표 : 8월 26일 댓글 발표

#Repost @heodak ( @get_repost ) ・・・ ⠀ 후랑크소시지 200만팩 돌파기념 #체험단 모집 ⠀ 탱글탱글한 식감에 육즙이 팡팡! #닭가슴살 후랑크소시지 200만팩 돌파 기념🎉 허닭 닭가슴살 소시지 베스트 3종 체험단을 모집하니 많이 참여해주세요!😄 ⠀ ▶ 참여방법 ① @heodak 팔로우 ② 기대평 남기기 ③ #허닭 태그하고 친구소환 + 리그램하면 당첨 확률 UP! ⠀ ✔ 모집기간 : ~ 8월 25일 ✔ 발표 : 8월 26일 댓글 발표

#Repost @luxowine with @get_repost
・・・
The more different notes and distinct flavor compositions you pick up, the more complex the wine.
Complexity, balance and intensity describe the label Felipe Staiti Vértigo. Available by LUXOWINE. (939) 280 0015. #luxowine #felipestaitiwines

#Repost @luxowine with @get_repost ・・・ The more different notes and distinct flavor compositions you pick up, the more complex the wine. Complexity, balance and intensity describe the label Felipe Staiti Vértigo. Available by LUXOWINE. (939) 280 0015. #luxowine #felipestaitiwines

#Repost @aimantgolf_official
• • • • • •
𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗢𝗳𝗳𝗲𝗿
▼スペシャルオファー
エマンゴルフでは、日頃の感謝の気持ちを込めて、スペシャルオファーを開催中!!!
【対象期間】
8月21日~8月27日9:59まで
●全アイテム対象●
税込5,400円以上購入で10%OFF
税込10,800円以上購入で20%OFF

※詳しくは、@aimantgolf_official プロフィールURLの
・エマンゴルフ
・エマンゴルフ(BASE店)
ご覧ください。

#Repost @aimantgolf_official • • • • • • 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗢𝗳𝗳𝗲𝗿 ▼スペシャルオファー エマンゴルフでは、日頃の感謝の気持ちを込めて、スペシャルオファーを開催中!!! 【対象期間】 8月21日~8月27日9:59まで ●全アイテム対象● 税込5,400円以上購入で10%OFF 税込10,800円以上購入で20%OFF  ※詳しくは、 @aimantgolf_official プロフィールURLの ・エマンゴルフ ・エマンゴルフ(BASE店) ご覧ください。

#repost @ruangleila
・・・
COMING HOME with LEILA CHUDORI: sudah meluncur hari ini: Epis 1 : Berbincang bersama Mira Lesmana tentang karya Haruki Murakami. Follow /Subscribe Spotify, Overcast, dan platform lainnya. @penerbitkpg @cinedipune @estiwahyu @littlestrolls @rainchudori

#repost @ruangleila ・・・ COMING HOME with LEILA CHUDORI: sudah meluncur hari ini: Epis 1 : Berbincang bersama Mira Lesmana tentang karya Haruki Murakami. Follow /Subscribe Spotify, Overcast, dan platform lainnya. @penerbitkpg @cinedipune @estiwahyu @littlestrolls @rainchudori

#Repost @massivecravings with @get_repost
・・・
CHICKEN NUGGET POUTINE🐔🍟🥓 #chicken #fries #massivecravings 🎥:@GRUBSPOT #ethiopia #addisababa

#Repost @massivecravings with @get_repost ・・・ CHICKEN NUGGET POUTINE🐔🍟🥓 #chicken #fries #massivecravings 🎥: @GRUBSPOT #ethiopia #addisababa

😛

😛

KIKO Long-lasting Matte Lipliner ONLY FOR 115 EGP, Available Now From France 🇫🇷🇫🇷🇫🇷

KIKO Long-lasting Matte Lipliner ONLY FOR 115 EGP, Available Now From France 🇫🇷🇫🇷🇫🇷

Bueno, finalmente, después de un año, estoy con la familia! Los tiempos son preciosos y disfrutan cada momento con cada persona con la que compartes los momentos #holiday#spain#mallorca #love#instagood#photooftheday#fashion#beautiful#happy#cute#tbt#like4like#followme#picoftheday#follow#me#selfie#summer#art#instadaily#friends#repost#nature#girl#fun#smile#style#food

Bueno, finalmente, después de un año, estoy con la familia! Los tiempos son preciosos y disfrutan cada momento con cada persona con la que compartes los momentos #holiday #spain #mallorca #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #summer #art #instadaily #friends #repost #nature #girl #fun #smile #style #food

तजुर्बे ने यही सिखाया है कि ,
नया दर्द ही पुराने दर्द की दावा होती है।
.
#yard #red #blacklover #black #beauty #nature #smart #cool #instapost #bypass #khurai #sagar #madhyapradesh #indore #khurai
#Repost #raghavjuyal #slowmotionking #dharmeshsir #dharmesh#punitjpathak #shaktimohan #remodesuza #DancePlus4 #DancePlus3 #DancePlus2 #DancePlus #DanceChampion#Birradhasherpa #piyushbhagat #streetdancer3d

तजुर्बे ने यही सिखाया है कि , नया दर्द ही पुराने दर्द की दावा होती है। . #yard #red #blacklover #black #beauty #nature #smart #cool #instapost #bypass #khurai #sagar #madhyapradesh #indore #khurai #Repost  #raghavjuyal  #slowmotionking  #dharmeshsir  #dharmesh #punitjpathak  #shaktimohan  #remodesuza  #DancePlus4  #DancePlus3  #DancePlus2  #DancePlus  #DanceChampion #Birradhasherpa  #piyushbhagat  #streetdancer3d

A smiling face is a beautiful face. A smiling heart is a happy heart😊❤️... . . . .
.
.
. . .
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
. .
.
.
. .
.
.
.
. #instalike #style #nature #fan#girl #repost #art #frinds #instadaily #selfie#summer #me #z #follow #followme#like4like #cute #tbt #happy #fashion #beautiful#photooftheday #instagood #love #followback#london #sea nyc #musically Indians

A smiling face is a beautiful face. A smiling heart is a happy heart😊❤️... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  #instalike  #style  #nature  #fan #girl  #repost  #art  #frinds  #instadaily  #selfie #summer  #me  #z  #follow  #followme #like4like  #cute  #tbt  #happy  #fashion  #beautiful #photooftheday  #instagood  #love  #followback #london  #sea nyc  #musically Indians

@justtalk2019 an innovative organisation organising both permanent and pop up Counselling Clinics where over a coffee in great surroundings you get to talk to a trained or trainee counsellor.  We create spaces where people who might otherwise avoid therapy would feel right at home” welcome to the 21 century new counselling concept @themidimusiccompany . #ubuntu #suicidal #depression #help #anxiety #suicidal #suicidalthoughts #counselling #counsellingpsychology #bacp #instagood #ukcp #instamood #popupcounselling #london #deptford #seriousyouthviolence #crime #instapost #repost #gangs #realsupport #free @exploringucounselling #therapy #humanrights #music #creativearts

@justtalk2019 an innovative organisation organising both permanent and pop up Counselling Clinics where over a coffee in great surroundings you get to talk to a trained or trainee counsellor.  We create spaces where people who might otherwise avoid therapy would feel right at home” welcome to the 21 century new counselling concept @themidimusiccompany . #ubuntu #suicidal #depression #help #anxiety #suicidal #suicidalthoughts #counselling #counsellingpsychology #bacp #instagood #ukcp #instamood #popupcounselling #london #deptford #seriousyouthviolence #crime #instapost #repost #gangs #realsupport #free @exploringucounselling #therapy #humanrights #music #creativearts